Fælles initiativer

Værktøj

Grundejerforeningen har indkøbt nogle stiger, som grundejerne kan låne. Stigerne opbevares ved boulebanen og nøgler til stigerne opbevares hos Morten Mandrupsen i nr. 74. Nøglen ligger i den åbne del af postkassen foran nr. 74. Man henter selv nøglen her OG leverer tilbage i postkassen efter endt brug 🙂

Der findes også en borehammer, men det er uvist hvor den p.t. befinder sig. Spørg på facebook, hvis du skal bruge den.

Antenneforhold

Der er indlagt kabel-tv i alle husene, og stort set alle husstande er tilmeldt. Grundejerforeningen har i dag en aftale med YouSee, og grundejerne aftaler individuelt, hvilke tv-programmer husstanden ønsker at abonnere på, idet man kan vælge mellem af blive tilsluttet en lille, en mellem eller en stor pakke. Alle henvendelser om tilslutning, afmelding, ændring af pakkestørrelser eller regningsspørgsmål skal rettes til vores administrator.

Hovedstikket sidder i stuen. Antenneadgang i andre rum kan opnås ved at trække kabler, eller investere i en kabelfri sender.

Der må ikke opsættes parabolantenne.

YouSee ændrer af og til på, hvilke kanaler der indgår i de tre pakker. Den seneste ændringsmeddelelse kan åbnes her. Den indeholder også henvisning til den hjemmeside, hvor den fulde kanaloversigt er.

Fastelavn

Nogle af grundejerne arrangerer fastelavn for Åbrinkens mange børn. Det består gerne af tøndeslagning – med 3 tønder til forskellige aldersgrupper – fastelavnsboller, slikposer mm. Børnene betaler et mindre beløb ved tilmeldingen. Foreningen bidrager desuden med et beløb til arrangementet.

Skt. Hans aften

Andre grundejere påtager sig at arrangere bål og sang Skt. Hans aften på den fælles bålplads bag legepladsen.

%d bloggers like this: