Praktiske oplysninger

image3

Åbrinkens Grundejerforening er en forening for beboerne i bebyggelsen Åbrinken i Virum. Det er obligatorisk for beboerne at være medlem i foreningen.

Åbrinkens Grundejerforening er forskellig fra de fleste grundejerforeninger ved at alle grundejere er ’fødte’ medlemmer. Det skyldes vores fællesskab omkring varmeforsyningen. En forudseende bygherre, Johan Christensen & Søn, etablerede bebyggelsen med varmecentraler i nr. 78 og 195. Siden er varmecentralerne blevet sløjfet, og varmen kommer i dag fra Holte Fjernvarme.

Det har altid været vigtigt for de mange medlemmer at holde sig orienteret om hvad der sker i forbindelse med husene. Information og kommunikation er afgørende for et tillidsfuldt samarbejde. I 1977 lavede foreningen derfor en husbog til grundejerne. Den er siden blevet suppleret løbende.

I dag ser verden meget anderledes ud. Derfor blev husbogen udskiftet helt i 2004. I 2006 blev husbogen overført til foreningens hjemmeside, hvor du nu kan se alle oplysningerne sammen med andre relevante informationer, blandt andet nyhedsbreve. Papirudgaven af husbogen vedligeholdes derefter ikke længere.

Hjemmesiden rummer bl.a. oplysninger om:

  • Praktiske navne og numre
  • Særlige Åbrinken-forhold
  • Gode råd (baseret på medlemmernes erfaringer)
  • Information om specielle bygningsmæssige forhold

Hvis du vil vide mere om foreningen, er du velkommen til at kontakte Bestyrelsen.

Hvis du har kommentarer til hjemmesiden, så er de meget velkomne. Skriv til webmaster.

%d bloggers like this: