Generelt er husenes facader opbygget som lette facadekonstruktioner. Dog ikke gavle i enderækkehuse, som er opmuret i tegl. Væggenes bærende del er udført i tømmer. De er udvendigt beklædt med eternitplader eller træprofillister, og indvendigt med brædder og/eller træplader. Typisk er væggene isoleret med glasuld i crepepapir.
I nogle af husene har der med tiden vist sig problemer med træk og vandindtrængning gennem facader og udhæng. Disse problemer kan afhjælpes, f.eks. ved at efterisolere og eftergå facaden med mere tidssvarende isoleringsmaterialer og produkter. I den forbindelse er det vigtigt at følge de gældende tekniske forskrifter og produktanvisninger.
Dampspærren placeres på isoleringens varme side. På isoleringens kolde side, dvs. udvendigt, placeres vindspærren. Denne skal være diffusionsåben, dvs. at eventuel fugt i isoleringen skal kunne slippe ud.
Yderst placeres facadebeklædningen på afstandslister så der kommer en ventilationsspalte på ca. 25 mm. mellem vindspærre og facadebeklædning. Formålet med ventilationsspalten er bl.a. at trykudligne og fjerne fugt på facadebeklædningens indvendige side.
Den gældende lokalplan angiver farvekoderne for de farver, der må anvendes på forskellige elementer på udvendige facader og mure.