Pris på ventiler

Der har været stor tilslutning til fælles udskiftning af ventiler. Det er dejligt at vi kan gå sammen om dette, og på den måde både spare penge for den enkelte og sikre fælles vedligeholdelse af vores huse.

Nu er der ud fra den store tilslutning kommet en præcis pris. Bestyrelsens forsigtige bud lå lidt til den lave side, men vi er stadig langt fra den pris, som Birger oplyste på facebook at have givet for et par år siden. Birger gav 4000 kr for udskiftning af begge ventiler.

Allan Bentsens tilbud lyder på:

Udskiftning af 2 ventiler = 2.475,- kr inkl. moms

Udskiftning af 1 ventil = 1.915,- kr inkl. moms

Tilbuddet er baseret på, at der kun skal lukkes for vandet én gang pr. række. Hvis en husstand ikke er hjemme på det af Bentsen anmeldte tidspunkt, og han derfor skal komme igen en anden dag og lukke for vandet en ekstra gang, er der en merpris på kr. 750 inkl. moms for den pågældende husstand. Der bliver benyttet messing kuglinghaner type Mecury.

Skriv til bestyrelsen hvis og kun hvis du har tilmeldt dig udskiftning og ikke længere ønsker dette efter at have hørt prisen.

Hvis du har tilmeldt skift af to ventiler og nu kun ønsker én ventil skiftet eller omvendt, skal du ikke skrive til os. Det meddeler du bare Bentsen, når han kommer. Bentsen afregner individuelt med den enkelte husstand, og bestyrelsen slipper dermed sagen herfra.

Husk at der er deadline for tilmelding d. 1. april til: bestyrelsen@aabrinken.dk. Skriv “Skift af ventiler” i titlen.

Mvh Bestyrelsen