Ny lokation for generalforsamlingen

Årets generalforsamling afholdes som tidligere nævnt torsdag d. 18. november kl. 19.30.

Alle modtager indbydelse med dagsorden senest d. 4. november. Deadline for indsendelse af forslag er d. 10. november. Der følger en skabelon med til formulering af forslag i indbydelsen. Skabelonen kan også allerede nu hentes her på hjemmesiden under Generalforsamlinger.

Vi har tidligere meldt ud, at forsamlingen ville foregå i Geels Kirkesal. Dette er ændret til Selskabslokalet ved Brede Værk på I.C. Modewegsvej. Der er indgang ved porten til højre for hovedhuset og der vil være opsat skilte.

I pausen serveres en forfriskning!

Og husk nu: Det er virkelig vigtigt, at alle husstande forsøger at være repræsenteret. Det gælder små og store beslutninger som påvirker alles hverdag i Åbrinken. Så denne ene aften om året: Kom nu!! You can do it 🙂

Forventningsfulde hilsner

Bestyrelsen

PS. Der er tre flasker rødvin på højkant til den som vil tage referat under forsamlingen. Først til mølle… (skriv til bestyrelsen@aabrinken.dk)