HJÆLPERE SØGES TIL 60-ÅRS FØDSELSDAG

Kære alle,
Vi bliver 330 plus en masse små under 4 år til festen d. 12, hvilket er helt fantastisk. For at dagen skal blive uforglemmelig, har vi brug for at alle giver en lille hånd med. Derfor må I gerne melde jer på her eller på vores Facebook-Gruppe til følgende:

 • 20 friske folk til at hjælpe med opsætning og pynt på det grønne areal fra klokken 13.
 • 20 personer (gerne flere): medbring to kander kaffe til efter maden.
 • 20 personer (gerne flere): bage en stor kage til dessert.
 • 20 Friske børn og/eller forældre til skiftevis at tage en tjans i baren med at skænke øl og sodavand og tage imod betaling (fra kl. 15).  Carlsberg til 10kr, Hoegarden til 15kr. og sodavand til 5kr.
 • mindst 5 friske lege-onkler, der skal hjælpe Jakob med at organisere børneunderholdning fra 15-17. Alle forældre er selvfølgelig velkomne sammen med deres børn.
 • 4 brandslukkere
 • SIDST, men ikke mindst, skal vi bruge så mange mennesker som overhovedet muligt, til at hjælpe os med at tømme fadølsanlæget om søndagen, mens vi RYDDER OP. Vi serverer også kaffe til de “ramte”.

Vi har sagt det før, men nu siger vi det igen; VI GLÆDER OS! 🙂

KH
Morten​, Martin​ & Jakob

One Comment on “HJÆLPERE SØGES TIL 60-ÅRS FØDSELSDAG

 1. Hej Martin

  Vi glæder os til i morgen og tager gerne en kage og kaffe med.

  Inge Lis & Niels nr. 35

  _____

  Fra: “Åbrinkens Grundejerforening” [mailto:comment-reply@wordpress.com] Sendt: 27. august 2015 21:21 Til: nl@nielslarsen.dk Emne: [Nyt indlæg] HJÆLPERE SØGES TIL 60-ÅRS FØDSELSDAG

  Martin Majlund posted: “Kære alle, Vi bliver 330 plus en masse små under 4 år til festen d. 12, hvilket er helt fantastisk. For at dagen skal blive uforglemmelig, har vi brug for at alle giver en lille hånd med. Derfor må i gerne melde jer på her eller på vores Facebook-Gruppe “

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s