Nyhedsbrev fra bestyrelsen

Så er der nyt fra bestyrelsen. Download nyhedsbrev her: Nyhedsbrev juni 2017. Nyhedsbrevet bliver desuden husstandsomdelt i løbet af weekenden.

God weekend 🙂

2 Comments on “Nyhedsbrev fra bestyrelsen

 1. Kære bestyrelse!
  Tak for det fremsendte. Afventer spændt resten. Mht asfalt: der er netop så sent som igår udlagt asfalt over huller i hovedvejen oppe ved nr. 1 og neden ad hovedvejen. Hvorledes stemmer det overens med en helt ny belægning? Stikvejen her mellem 2 og 10 har også været “begavet” med udfyldninger. Vi er ikke blevet orienteret om disse tiltag – jeg går ud fra, at bestyrelsen har været vidende herom?
  Med venlig hilsen
  Ulse Nr 2

  • Kære Ulse
   Tak for din kommentar. Pga sommerferien kommer der her et meget sent svar 🙂

   LTK foretager løbende reparationsarbejder på hele vejnettet i kommunen. Dette kan udføres uden det er aftalt med grundejerne i forvejen. I det konkrete tilfælde er det ikke nødvendigvis en del af noget større, men måske en forberedelse hertil. Bestyrelsen vil følge op på reparationsarbejdet og informere om det snarest.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s