Efterlysning: Skt. Hans er forsvundet

Kære Åbrinkere

De senere år har Åbrinken ikke haft en Skt. Hans bålmester. Bestyrelsen har flere gange annonceret efter en, men uden held. Skt. Hans er ikke bestyrelsens ansvar ligesom Fastelavn ikke er det. Men Fastelavn bliver til noget hvert år, fordi der er et Fastelavns-udvalg, som arrangerer det.

Åbrinken har brug for et Skt. Hans udvalg, der hvert år står for at aftale med gartneren, at der skal lægges haveaffald på bålpladsen i tiden op til. Desuden at arrangere musik fx ÅBBÅ, printe midsommervisen, evt sørge for en heks, arrangere en båltaler eller hvad man synes der skal til. Og endelig skal udvalget tænde for bålet. Udgifter dækkes af grundejerforeningen.

Det kan stadig nås i år, hvis et par seje Åbrinkere melder sig nu. Spejderne har en del visne juletræer, som glimrende kan fungere som bålbrændsel. De skal blot trækkes fra spejderhuset over til bålpladsen. Ole fra bestyrelsen vil hjælpe med dette.

Hvem melder sig? Hvis ingen melder sig, bliver der ingen Skt. Hans i år. Meld jer hos Nana fra bestyrelsen på tlf: 22 31 82 17.

Først til mølle 🙂

 

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s