Generalforsamling 13. oktober kl. 19.30 i Teatersalen på Frilandsmuseet

Bestyrelsen inviterer i år til en anderledes generalforsamling, hvor den smukke og stemningsfulde Teatersal på Frilandsmuseet vil danne rammen om dialog om vores grundejerforenings formål og fremtid. Vi håber at I vil være med til at gøre generalforsamlingen til en årlig begivenhed, der styrker fællesskabet.

Bestyrelsens medlemmer vil kort orientere om de konkrete opgaver, de hver især har arbejdet med. Kasseren vil gennemgå regnskabet, mens formandsberetningen kun vil blive sendt rundt og ikke fremført. På den måde håber vi at skabe mere plads til dialog om forslag og andre emner der kræver Åbrinkernes samspil.

Det er vigtigt at alle husstande møder op med mindst en repræsentant. Ellers kan vi ikke få en nuanceret og fællesskabsorienteret dialog. Reserver aftenen nu og begynd at glæde jer – også fordi der vil være et lille underholdningsindslag 🙂

Forslag fra medlemmerne skal indleveres til bestyrelsen senest 5. oktober. Dagsorden, regnskab og formandsberetning vil blive sendt rundt senest 29. september. Indkomne forslag sendes rundt senest 10. oktober. Der er ubesatte pladser i bestyrelsen. Vi opfordrer alle til at stille op – især kvinder. Bestyrelsen er lige nu overrepræsenteret af mænd og af ingeniører 🙂

VEL MØDT

2 Comments on “Generalforsamling 13. oktober kl. 19.30 i Teatersalen på Frilandsmuseet

 1. Hej.
  Jeg mener, at det er i strid med vedtægternes paragraf 8, stk. 2, at formanden IKKE forelægger beretningen PÅ Generalforsamlingen.

  Der er en god idé med et fællesmøde med mere end 193 deltagere!!.

  Men det bør holdes for sig selv og ikke blandes sammen med den ordinære generalforsamling.

  • Hej Boysen,
   Tak for din kommentar. Det er godt med vågne øjne. Du kan være ganske rolig. Vi skal nok sørge for at reglerne overholdes.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s