Generalforsamling d. 16. november kl. 19:00 på Gyrithe Lemches vej 20, Lyngby

Asfalt, lokalplan, sommerfest, varme mv. Vigtige emner der skal træffes beslutninger om på generalforsamling d. 16. november kl. 19:00 på Gyrithe Lemches vej 20, LyngbyBeslutninger der vil have betydning de næste mange år frem!

Mød derfor talstærkt op. Vi bestiller sandwichs og vil gerne have en ide om hvor mange der kommer. Send derfor en mail eller aflevér en tilmeldingsseddel til bestyrelsen. bestyrelsen@aabrinken.dk. Tilmelding er dog ikke et krav for deltagelse. Vel mødt, vi ses til GF

Alternativt kan I aflevere en fuldmagt til jeres nabo der selvfølgelig deltager 😉

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s