Status på opretning af kantstene og asfaltarbejde

Der arbejdes ufortrødent videre med opretning af kantstene og fortove på stikvejene. Lige nu er man i gang på vej tre på ulig side. Brolæggerne arbejder videre så længe de finder det forsvarligt mht. vejret. Husk at tage hensyn til passage på stamvejen i Åbrinken, når der parkeres på denne.

Flere af jer har forespurgt om kommunen er opmærksom på, at der skal gøres plads til sort asfalt på vejene. Kommunen blev gjort opmærksom på generalforsamlingens beslutning straks efter afholdelsen. Lyngby -Taarbæk kommune har derfor sikret, at der de seneste par uger har været arbejdet efter vort nye ønske. I praksis betyder dette, at kanterne hæves yderligere et par cm.

Vort ændrede ønske til belægningen har en omkostning. Der afventes tilbud fra kommunen på prissætning af sort asfalt. Når dette foreligger vender bestyrelsen tilbage til medlemmerne jf. beslutningen fra generalforsamlingen.

Vi kan hilse fra kommunen og sige, at  henvendelser vedr. asfaltbelægning og i igangværende arbejder skal ske til bestyrelsen. Kommunen har  fået flere henvendelser fra medlemmer vedr. vejarealet, og det kan kommunen ikke administrere, hverken som telefoniske henvendelser  eller  som mail, – så kontakt bestyrelsen i stedet for, hvis du vil spørge til arbejdet.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s