Nyt høringssvar vedr. tage

5 sidet høringssvar

Som varslet på den ekstraordinære generalforsamling har Ole Løgtholt Pedersen lavet et høringssvar omhandlende tage til 2. høringsperiode om lokalplanen. Et høringssvar, som man kan tilslutte sig, hvis man er enig i indholdet.

Høringssvaret er omdelt til alle husstande i Åbrinken.

 

Alle beboere kan sende et høringssvar til forvaltningen.

Som tidligere nævnt er det et tilbud til alle grundejerforeningens beboere, at få lagt deres høringssvar op på grundejerforeningens hjemmeside. Ovenstående høringssvar er ikke et udtryk for bestyrelsens holdning.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s