Advarsel til beboerne i området Åbrinken

Det er desværre igen hændt, at personer har udgivet sig for håndværker og snydt en husstand i Åbrinken. Ved denne kedelige hændelse blev et større beløb hævet fra beboerens konto som betaling for “ingenting”.

Sagen er selvfølgelig politianmeldt. Politiet har gode spor at forfølge, herunder billeddokumentation. Meldingen lyder på, at 4 personer i en polsk indregistreret bil var deltagere i hændelsen. Mindst én af dem talte svensk.

Vi opfordrer til, at I holder øje med mistænkelige besøg hos beboere i Åbrinken, “sommerhåndværkere” o.l. der ikke udviser almindelig adfærd: Normale håndværkere tilbyder sjældent, at køre kunder til banken for at hæve penge til arbejder – der så oven i købet ikke udføres.

 

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s