Helårsvarme

Ved sidste generalforsamling blev det vedtaget, at Åbrinken skal have helårsvarme. Imidlertid har det vist sig, at det regnestykke, der lå til grund for beslutningen, ikke holder helt. Der er dukket nogle uforudsete gamle rabataftaler op, der i sammenfald med Holte Fjernvarmes tarifomlægning fra årskiftet, gør helårsvarme relativt dyrere end først antaget. Bestyrelsen forhandler lige nu med Holte Fjernvarme om fremtidige rabatter. Indtil en aftale er faldet på plads, anbefales det at vente med at investere i udstyr, der kræver helårsvarme. Henvendelser herom bedes rettet til bestyrelsen@aabrinken.dk.
MVH bestyrelsen

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s