Vigtig! Biler skal være fjernet fra stamvejen senest d. 24/10 pga vejarbejde

Vi nærmer os afslutningen på vejarbejdet. Stamvejen får som det sidste stykke lagt nyt slidlag på. Er vejret til det, startes efter planen d. 24 oktober. Asfaltarbejdet forventes at vare min. 3. dage, – igen afhængig af vejret. 
Derfor skal alle biler være fjernet helt fra stamvejen senest om morgenen d. 24. oktober ved asfaltarbejdstidens begyndelse (= tidligt). Undlad at parkere på vendepladserne i medens, der kan alle bilerne alligevel ikke holde. Benyt f.eks. Bredevej, parkeringen bag Frilandsmuseet, eller din egen garage. Bemærk: Det vil være muligt at køre igennem Åbrinken i ét farbart spor, og bilerne må godt holde på sidevejene imedens, – dog ikke på hjørnerne, hvor der også skal asfalteres. 
Efter asfalteringen vil der blive udført mindre opstribningsarbejder ved vejbumpene. 
Vi ser frem til resultatet.
Bestyrelsen

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s