Opfølgning på skift af ventiler

75 husstande har tilmeldt sig skift af ventiler. Listen med husnumrene anført rækkevis er sendt til VVS-firmaet, der skal udføre arbejdet. Firmaet – Bentsen VVS – har efterspurgt navn, mail, adresse mm. på alle tilmeldte, så de kan afregne individuelt. Der blev derfor i går sendt en mail ud til alle, som har tilmeldt sig via bestyrelsen. I denne mail er der angivet, hvad man skal gøre for at tilmelde sig endeligt. Så det er vigtigt at mailen åbnes.

Såfremt man har tilmeldt sig og IKKE har modtaget denne mail i går fra Nana, skal man skrive til bestyrelsen. Tjek lige spamfilter først.

De, der har tilmeldt sig telefonisk til bestyrelsen, er der taget hånd om. Vi har sendt kontaktinfo på disse til Bentsen, som har kvitteret for modtagelse.

Nu er det bare at afvente info fra Bentsen om, hvornår de vil udføre arbejdet i den række man bor i.