Husstandsafstemning

Bestyrelsen har omdelt stemmesedler til en husstandsafstemning om ny overfladebelægning på Åbrinkens vejareal. Det drejer sig om, at kommunen har meddelt at vi kan få betalt ny belægning i år. Før vi kan give tilsagn til kommunen om at gå igang, skal vi imidlertid afgøre om vi skal have standardbelægningen eller den dyrere glat asfaltbelægning. Der følger et bilag med stemmesedlen som redegør for alle oplysninger i forbindelse med afstemningen. Vi håber alle vil stemme så hurtigt som muligt og senest 1. september, så vi kan komme af med alle hullerne i vejene og få et mere smooth look 🙂

2 Comments on “Husstandsafstemning

 1. Rigtig godt med en husstandsafstemning. Håber det bliver en succes, og at det måske også kan bruges til forslaget omkring helårsvarme.

  Spørgsmål til forslag 2,
  1. hvilket beløb er ekstraindbetalingerne fra medlemmer på,per husstand? Skal det forståes at det er 3 mill dkr fordelt på 271 husstande, lig med ca 11.000kr. Og hvornår skal de falde? Og man skal regne med 2000 xtra til opkørsel? Er det sådan man skal forstå det?
  2.Var den fine sorte belægning mere sart og man skal beregne mere vedligeholdelse?

  • Kære Tinne, tak for din kommentar.
   1) Bestyrelsen har ikke lagt sig fast på finansiering af den dyre belægning. Det ville vi beslutte på generalforsamlingen 13. oktober, hvis det bliver aktuelt. Hvis vi opkræver hele beløbet i én omgang, bliver det et engangsbeløb på ca. 15.000 kr. pr. hus plus genopretning af egen overkørsel, men man kunne også sagtens forestille sig, at vi lånte pengene, hvorefter grundejerne betalte tilbage i et antal rater. Vedtægterne kræver imidlertid, at beslutninger om at optage lån skal vedtages på en generalforsamling – en husstandsafstemning er ikke tilstrækkelig. Derfor har vi valgt at udskyde den beslutning til det eventuelt bliver aktuelt.
   2) Vi har fået oplyst at glat asfalt er mere sårbar for revner og huller end standardbelægningen (plus tilsætning af mindre størrelse granulat), samt at reparation af disse vil se grimmere ud på glat asfalt end på granulatbelægning.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s