Information fra YouSee og info om køer på græs :)

Kære Åbrinkere

Her følger information fra YouSee om mulige forstyrrelser de foregående og næste par dage. Vi beklager at meddelelsen kommer så sent. Download her: YouSee brev om arbejde på kabel-TV

Den anden meddelelse handler om køer i nærområdet:

På vegne af Brede Kogræsserforening kan vi fortælle, at der ankommer køer torsdag eftermiddag, til folden ved tennisbanerne ved Mølleåen (mellem Brede og Fuglevad stationer). I har måske lagt mærke til, at der i mandags blev tømret, og opsat en fodringsfold?  Meningen er,  at når køerne er blevet vandt til besøg, kan man komme tæt på dem i folden, uden af få stød fra hegnet.Græsset står friskt og grønt,  og venter på to køer, der tilhører Dexterracen.Dexterkvæg stammer oprindeligt fra den sydvestlige del af Irland og slægten er én af de ældste kvægracer. Det  er den mindste race, i højde, af de danske kvægracer, en kombinationsrace, der både kan producere kød og mælk.De små Dexterkøer er skånsomme for naturen og ødelægger mindst muligt. De bruges derfor også til naturgenopretning og naturpleje.Hvis I har lyst til at følge med i hvad der sker i folden, kik på Brede Kogræsserforening på FacebookKøerne er til låns fra en landmand og vil være på besøg fra maj til oktober.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s