Husk sommerfesten d. 26. august

Kære Åbrinkere

Det bliver indian summer og derfor selvfølgelig fantastisk vejr d. 26. august, hvor der er Åbrinken sommerfest ved spejderhytten på Bredevej. Invitationen er for længst sendt rundt, men her følger en reminder:

Det starter kl. 15 med hoppeborg, slush-ice, fadøl (mod betaling), snobrød mm. Lidt senere er der folkedans for børn og voksne og ved 18-tiden er grillene klar, hvor I griller jeres eget medbragte kød. I skal også medbringe enten salat (ulige husnumre) eller dessert (lige husnumre) til fællesbordet. Kl. 21 er der DJ, dans og fadøl!

Vi har brug for hjælp! Alle der har mulighed for at bære deres havebord og/eller stole over til spejderhytten vil blive taget imod med kyshånd. Ligeledes har vi brug for nogle pavilloner samt telte som børnene kan crashe i. Festudvalget går igang ved 10-tiden, så kom bare i løbet af formiddagen med borde/stole og pavilloner :). Giv meget gerne besked på 22 31 82 17, hvis du kan hjælpe med noget af ovenstående.

Sommerhilsner fra festudvalget

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s