Fjernvarme: Cirkulationspumper – De anonyme energislugere – En opfordring til at slukke dem.

Kære naboer.

Der står sommer i kalenderen og der er, jf. vedtægterne, derfor lukket for varmen.

Mange beboere har gennem årene opdateret deres boliger og der er efterhånden en del gulvarmeanlæg med små cirkulationspumper. Husk at slukke eller skrue ned for disse gulvarmeanlæg. Pumperne flytter vand i varmesystemet, det koster jer penge i strømforbrug, og det flytter vand igennem jeres egne og sandsynligvis også naboernes energimålere. Det kan blive dyrt for jer da I uforvarende får en dårligere afkøling.

En nem måde at sikre sig selv er, at lukke for alle radiatorer, gulvarmeanlæg og varmtvandsbeholder (hvis den er på fjernvarme). Alternativt kan I kravle ned i ingeniørgangen og lukke for hovedventilerne i jeres egen installation. I den forbindelse kan I også se om der er plads til en Kamstrup-mand der skal skifte jeres måler – Hvis I ikke selv kan nå ventilerne, kan han nok heller ikke 😉

Med ønsket om en varm sommer

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s