Uro i bestyrelsen

Angående den trafik, der har været på Facebook fra et bestyrelsesmedlem, kan den øvrige bestyrelse meddele, at al officiel kommunikation foregår via hjemmesiden, som samtidig lægges i kopi på Facebook. Al anden kommunikation står for det enkelte bestyrelsesmedlems egen regning.

Angående den verserende sag om helårsvarme, vil vi gerne slå fast, at Åbrinken allerede har vedtaget helårsvarme ved seneste GF d. 22/11. Denne beslutning står fast – med mindre det viser sig, som nævnt i forrige post, at det pga diverse regnefejl bliver væsentlig dyrere end oplyst i forbindelse med det vedtagede forslag om helårsvarme jf. forrige post.

Dvs. at vedtægtsændringen angående helårsvarme ikke ændrer noget – hverken fra eller til – ift. beslutningen om helårsvarme. Den beslutning er taget. Men pga. enkelte medlemmers uro omkring den manglende indkaldelse til en ekstraordinær GF, vil bestylsen omdele en indkaldelse til dette i aften eller senest i morgen.

MVH bestyrelsen

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s