Ny dato for fejning: 2. maj

Kære Åbrinkere

Der var anmeldt fejning i vejene i torsdags d. 25. april, og flere påpegede at det ikke skete. Det skyldes at mange havde glemt at flytte deres bil. Der er derfor aftalt en ny dag nemlig på torsdag i denne uge, – d. 2. maj. Fejebilen kommer mellem 8.30 og 10.30. Kan vi aftale at alle flytter deres bil HELT UD AF ÅBRINKEN torsdag morgen?  Så vil der til gengæld blive fejet torsdag formiddag. Husk det nu! Næste gang bliver til november.

Tak for hjælpen 🙂

2 Comments on “Ny dato for fejning: 2. maj

  1. Tak for mail. Jeg går ud fra, at bestyrelsen er bekendt med at fejebilen først kom kørende sent om eftermiddagen, hvor mange var kommet hjem igen. Begge vores biler var flyttet væk. På det nye tidspunkt har vi ingen mulighed for at flytte bilerne. Hvis det bare drejer sig om at feje rendestenen, tror jeg godt vi klarer det selv. Mvh Carsten Kjellerup Åbrinken 2

    > Den 30. apr. 2019 kl. 22.06 skrev Åbrinkens Grundejerforening : > > >

    Like

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: