Opdateret dato til Åbrinkens 60-års fødselsdag: Den 12. september 2015

Hej alle,

Sæt venligst kryds i kalenderen den 12. september (IKKE den 5. september som tidligere meldt ud), hvor vi holder Åbrinkens 60-års fødselsdag. 

Festudvalget består pt. af Jakob Schilder-Knudsen, Morten Mandrupsen og Martin Majlund. Vi søger en masse frivillige til at tage del i at arrangere en super dag for såvel børn som voksne. 

Skriv gerne i kommentarfeltet nedenfor eller tag fat i bestyrelsen, hvis du gerne vil hjælpe til.

Yderligere info følger, så snart første festudvalgsmøde er blevet afholdt.

Kh. bestyrelsen

2 Comments on “Opdateret dato til Åbrinkens 60-års fødselsdag: Den 12. september 2015

  1. Jeg vil gerne give en hånd med – super initiativ. Anne, nr. 184. Mobil 29937149

  2. Hej festudvalg, jeg har fået en ide om at lave visning af nogle gamle film – optaget i Åbrinken fra starten – hvor man kan se “Hulebyen”, en knallertracerbane og mange andre yderst spektakulære påfund, som en del meget kreative beboere havde lavet. Jeg forestiller mig, at de skulle vises i Geels Kirkesal eller eventuelt i Brede-Museets biografsal. Jeg har ikke undersøgt om filmklippene kan fremskaffes, men vil lige lure på om der kunne være interesse for at de blev vist. Min svigersøn har endvidere lavet en 45 minutters kortfilm som foregår på vores legeplads og omhandler en historie om en mulig blotter. Forgænger for “Jagten” – uegnet for mindre børn. Den kunne også vises i en Åbrinken Kavalkade. Lad mig høre om hvordan vi kan afklare om der er interesse – tak og mvh Mads Strandgaard, Å 153, mobil 2192 9681

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s