Kommunal høring om fremtidig affaldsordning for rækkehuse

Grundejerforeningen har modtaget høringsbrev om den fremtidige affaldsordning for rækkehuse. Bestyrelsen vil ikke umiddelbart afgive høringssvar på grundejerforeningens vegne, men informerer i stedet grundejerne, så særligt interesserede selv kan bidrage til debatten. Alle har mulighed for at afgive høringssvar indtil 1. december – klik her for at afgive svar samt se yderligere information.

Kommunalbestyrelsen har besluttet, at alt husholdningsaffald fra 2016 skal sorteres i fire “fraktioner” (papir, glas, metal og plast), som skal puttes i en 240 liters beholder med fire rum. Den skal stå på en måde, så skraldemanden kan komme til den, når den skal tømmes. Man må gerne have den stående i garagen og køre den frem, når skraldemanden kommer. Derudover skal alle have en “miljøbox” til farligt affald. Det er en kasse på 42 liter, som man putter sit farlige affald i. Den stilles ud til vejen (eller sammen med 4-rumsbeholderen), når den skal tømmes, men kan i øvrigt stå, hvor man har lyst.

4 Comments on “Kommunal høring om fremtidig affaldsordning for rækkehuse

 1. JEG SYNES DET ER EN DÅRLIG IDE. MAN BØR I STEDET SÆTTE NOGLE CONTAINERE OP, I LIGHED MED DEM DER FINDES TIL AVISER OG GLAS. DET ER SVÆRT AT HÅNDTERE, HVIS MAN ER BORTREJST ELLER SVAGELIG.

  • Hej Erik
   Det er en kommunal beslutning som ligger uden for grundejerforeningens regi. Kontakt kommunen hvis du har forslag eller indvendinger.
   Mvh Morten

 2. Hvor der det muligt at finde Forslag til nyt regulativ for husholdningsaffald? Der er ingen aktive link på siden

  • Hej Jacob. Hvis du klikker på “her” kommer du ind på LTKs side, hvor forslaget er beskrevet. Vi har ikke yderligere information end det. Mvh Nana

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s