Nu starter asfalt-arbejdet snart

Lyngby Taarbæk kommune har meddelt at renoveringen af vejarealet i Åbrinken starter inden længe. I første omgang vil fortove mv. blive efterset, medens selve vejens overflade formentlig først bliver renoveret i det kommende år 2018.
Arbejdet vil først blive udført på sidevejene, derefter på selve stamvejen. Sidevejene vil blive afspærret én efter én, og kan således ikke benyttes – heller ikke til parkering – under arbejdet. Kommunen anmoder om, at vi er opmærksomme på ikke at holde i vejen for større køretøjer, herunder renovation, når vi parkerer.
.
Kommunen vil opsætte skiltning i fornødent omfang, og entreprenøren vil husstandsomdele et stykke papir, der orienterer om arbejdet.
Bestyrelsen har ikke yderligere information på nuværende tidspunkt.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s