Ny aftale om tv og bredbånd

Åbrinken har som bekendt fået en ny aftale om levering af tv og bredbånd over vort fælles antennekabel fra årsskiftet. Aftalen er  indgået  med YouSee.

Der kan ses tv som tidligere via et pakkevalg af programmer. Standard er en Grundpakke der fortsat faktureres  af administrator (den koster 182 kr pr. måned, inklusive 44,09 kr til Copydan/Coda). Tillægspakkerne vælger man selv senest d. 23. januar -, og meddeler  YouSee dette. Dette gøres via det brev man nok har fået i sin postkasse, eller ved at ringe på tel. 7070 4124. YouSee fakturerer fremover tillægspakkerne direkte til brugeren.

Individuelt kan beboere i Åbrinken vælge en bredbåndsforbindelse over samme antenne kabel. Bredbånd kan nu vælges, selvom man ikke abonnerer på tv-signalet. Der kan leveres høje hastigheder for bredbånd, – op til 1.000Mb “download” hastighed. For bredbånd  vælges  også en “pakkeløsning” for hastigheder, og bredbånd afregnes altid direkte med forbrugeren.

Alle i Åbrinken med tilslutning til YouSee’s antennekabel, kan i en prøveperiode frem til d. 23. januar se alle tv-programmer i YouSee’s program. Vælger man en tillægspakke for tv vil denne efterfølgende blive faktureret direkte til brugeren. Der faktureres fra 1. januar 2018 for tillægspakkerne.

God fornøjelse!

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s