Informationsskrivelse fra kommunen vedr. måling af Radonindhold i husene

Alle medlemmer af ejerforeningen har netop modtaget et brev fra Lyngby-Taarbæk kommune vedr. måling af  Radonindholdet i vores huse.

Bestyrelsen vil se opgaven som et fælles projekt. Vi har besluttet, at lade målinger foretage i 2-3 huse på foreningens regning. Herefter kan vi informere om resultaterne, samt om det skønnes, at vi alle bør sikre husene yderligere (tætne for gasarter – her  Radon – stigende op fra undergrunden).

Medlemmer der ønsker at måle Radonindholdet i eget hus nu, er selvfølgelig velkommen hertil på individuel basis. Medlemmer der måtte vælge, at måle Radonindholdet på eget initiativ, eller måske allerede har fået det gjort, må meget gerne orientere bestyrelsen herom, så vores fælles datamateriale forbedres.

På vegne af bestyrelsen,

Rune Jacobsen

2 Comments on “Informationsskrivelse fra kommunen vedr. måling af Radonindhold i husene

  1. Hej Rune! Tak for din besked. Vi har i hus 2 ikke modtaget nogen skrivelse fra kommunen – det er Carsten, som har forbindelsen til dem carsten@thorstholm.dk Vi ville da under alle omstændigheder gerne være med i forsøget om radonmålinger. Med venlig hilsen Ulse Thorstholm

    > Den 21. jan. 2018 kl. 19.10 skrev Åbrinkens Grundejerforening : > >

  2. Har taget imod tilbuddet og anskaffet 2 målere (for egen regning, inden dette blev til et fælles projekt), som skal hænges op og måle over min 60 dage. Resultatet stiller jeg gerne til rådighed som repræsentativt for området omkring 4. husrække/øst.
    Andre målinger kan etableres passende fordelt over området.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s