Vedr. igangværende vejarbejder

Til alle medlemmer:
I forbindelse med de igangværende vejarbejder, ønsker nogle medlemmer at få chaussésten i borten mellem fliserække og kantsten (i stedet for asfalt) .
LTK udlægger som standard asfalt, dog chaussésten i borten ud for garagen (som tidligere).
LTK kan godt acceptere dette valg hos beboerne.
Må bestyrelsen bede om, at man række for række henvender sig til LTK hvis  man ønsker denne ændring, så LTK ikke bliver bombarderet med henvendelser fra Åbrinken.
Derfor: Find en “talsmand” i din række, der samler bestillingerne, og derefter henvender sig til LTK, (evt. til bestyrelsen, så sender bestyrelsen ordren videre).
Chaussésten i borten, udover området foran garagen, skal man selv betale for. Betalingen er LTK’s pris, – som vi ikke kender præcist pt.
Bemærk også, at arbejdet først bliver udført, når det kan ske uden at forsinke det øvrige igangværende arbejde. Det gælder også for andre private opgaver man evt. søger hjælp hos brolæggerne til.
Respekter venligst, at det er LTK der styrer brolæggerne, og ikke grundejerne i Åbrinken.
Venligst,
Bestyrelsen, Åbrinkens Ejerforening.
PS. Vejarbejderne er nu i fuld gang igen. Se efter om din have er blevet lidt for bred, så den er i vejen for brolæggerne. Klip det grønne ind (så det flugter med lysmastene) inden der kommer brolæggere. Asfaltfirmaet Pankas er også i gang, og udlægning af det øverste slidlag vil starte efter 1. juni. Det er tidligere end forventet. Hold dig orienteret. Se om der ligger en seddel i postkassen om asfaltering, så bilerne kan blive kørt ud af området inden der asfalteres.

2 Comments on “Vedr. igangværende vejarbejder

  1. Beskeden “Vedr. igangværende vejarbejder” forekommer mig velskrevet og formentlig forståelig for mange.

    Her i rækken 59-71 har vi efter 2 måneder eller mere set frem til, at vi om en eller to dage kan få færdiggjort fortovsarbejdet og få vores vej tilbage. Og hvad sker der så her til morgen?

    Ole Løgholt Pedersen (bestyrelsesmedlem/privatperson ?) ringer til mig for at informere om, at det “med nød og næppe” er lykkedes ham at forhindre, at der bliver lagt asfalt langs fortovskanten – hvilket faktisk er hvad vi ønsker.

    Hjælp!!! Hvad foregår der???

  2. Jeg har to gange talt med LTK om dette emne. (kontaktpersonene hedder Allan Olsen. Han træffes bedst om morgenen på det direkte nummer 45285226). Han har begge gange sagt at brolæggerne gerne vil udføre arbejdet, men at de skal have besked om opgaven fra LTK. Og LTK vil have besked fra Grundejerforeningen inden de sætter noget i gang. Så hvis ikke Grundejerfoeningens bestyrelse har fået en ny melding fra Allan Olsen, skal husrækkerne sende anmodningen til Grundejerforeningen. Det er også lettere fordi det kan gøres per e-mail.
    Ivar (Åbrinken 75)

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s