Status for vejrenoveringen

Kære Åbrinkere

Så starter vejrenoveringen igen efter en kort sommerpause, og der vil blive asfalteret på de to sidste sideveje med store huse fra på mandag d. 12. Husk at holde øje skiltningen, og husk at flytte biler fra vejarealet – og hvis muligt helt ud af Åbrinken – for at gøre  det lettere for servicevogne, pakkepost mv. at komme rundt. Bemærk at afhentning af have- og husholdningsaffald er udfordret under lukning af vejene. Kør evt. skraldecontainere ud på den åbne side af afspærringen, for at være sikker på at få dem tømt.

Det lader også til, at vi får repareret udkørslen til I.C. Modewegsvej snart, måske allerede fredag d. 9. august. Det vil være en stor hjælp, hvis alle benytter en af de to andre veje ind i Åbrinken, hvis der er vejarbejde igang ved I.C. Modewegsvej.

Tusind tak for hjælpen 🙂

One Comment on “Status for vejrenoveringen

  1. Det har vagt min undren, at skiltene, som angiver de lige numre, skal læses fra højre mod venstre, som man gør i mellemøsten, medens skiltene med de ulige numre læses traditionelt fra venstre mod højre. Hvorfor er denne fejl endnu ikke rettet?
    Ved overtagelsesforretningen bedes man være opmærksom på adskillige knækkede fliser. Ud for nr. 90 fx. var en flise knækket to dage efter, den var lagt.

    Like

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: